Pedipoint Eindhoven, Provoet pedicure

Pedicure Eindhoven ? Bij PediPoint pedicuresalon in de Eindhovense wijk Jagershoef kunt u terecht voor een fijne pedicure-behandeling. Uw voeten de aandacht die zij verdienen. Voeten hebben namelijk erg veel te verduren. Gemiddeld lopen we 8000 tot 10.000 stappen per dag. Dat is in het leven gemiddeld maarliefst 185.000 km! Toch krijgen sommige voeten niet altijd voldoende aandacht en verzorging.
Voetverzorging en een regelmatig bezoek aan een voetverzorger is daarom zeer belangrijk. Dit voorkomt klachten zoals pijn in de voeten, overtollig eelt, ingroeiend eelt (dit noemen we ook wel likdoorns) ingescheurde en ingroeiende nagels en pijnlijke voetkloven.

Pedicurebehandelingen bij Pedipoint in Eindhoven

Pedipoint in Jagershoef, stadsdeel Woensel-Noord heeft verschillende pedicurebehandelingen waarbij deze klachten kunnen worden verholpen en voorkomen. Ook voor een ontspannende pedicure behandeling bent u bij Pedipoint pedicure in de stad Eindhoven aan het juiste adres. Onder het genot ven een kopje koffie of thee kunt u genieten van bijvoorbeeld een voeten-scrub en een voetmassage met een verzorgende voetencrème. Waarna uw voeten weer heerlijk zacht aanvoelen en er weer verzorgd uitzien. Tevens kan uw vakbekwame pedicure tips geven om uw voeten thuis te verzorgen. Hoe kunt u bijvoorbeeld het beste uw nagels knippen? Welke voetcrème is geschikt voor uw voeten? En hoe kunt u een mycose nagel thuis verder behandelen na een bezoek aan de pedicure?

Een bezoek aan de salon Pedipoint kan bestaan uit de volgende voetbehandelingen;

  • Knippen en frezen van de nagels
  • Likdoorns en eelt verwijderen
  • Behandelen van kloven
  • Behandelen ingroeiende teennagel
  • Reinigen van de nagels en nagelomgeving
  • Ontspannende voetmassage
  • Voetenscrub
  • Nagels lakken (inclusief de gekozen nagellak, keuze uit diverse kleuren)

Natuurlijk is elke voet anders, samen met u bekijken we welke voettotaalbehandeling bij uw voeten past.

Weergave pedicurebehandeling pedipoint

Eindhoven-pedicure Pedipoint voldoet aan alle eisen.

PediPoint pedicure in Eindhoven werkt volgens de ProVoet-branchenorm hygiëne. Waarbij hygiënisch gewerkt wordt met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten. De pedicuresalon in Noord-Brabant, Eindhoven is aangesloten bij Provoet. Dit betekent dat de voetbehandelpraktijk in het bezit is van een branche erkend diploma, en de werkwijze voldoet aan de gestelde eisen. Bij de Eindhovense pedicurepraktijk van Pedipoint worden uw voeten op een professionele manier behandeld.

Kom naar Eindhoven-Woensel! en ontdek wat Pedipoint voor uw voeten kan betekenen!

Provoet Logo